Verzending en levertijd

 

Levertijden
Als onze site aangeeft dat een product op voorraad is, dan wordt uw bestelling binnen 1 werkdag verzonden. Deze termijn geldt ná ontvangst betaling. Onze bestellingen worden in Nederland bezorgd door PostNL. Als een bestelling niet door de brievenbus past, wordt deze als pakket verzonden.
 
Vertraging tijdens verzending
In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur, enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heb je je bestelling 3 werkdagen, nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we je vriendelijk het bestelnummer te vermelden in het bericht.
 
Verzendkosten
Onze verzendkosten, binnen Nederland:
Bestelbedrag Verzendkosten
minder dan € 60,- € 4,95
vanaf € 60,- gratis
 
Afhalen bestelling
Het is mogelijk om de bestelling af te halen bij ons magazijn (adres: Herenweg 15, 3602 AM Maarssen) op vrijdag tussen 12.00 en 15.00 uur . Tijdens het afrekenen kan je aangeven of je dit wilt. In dit geval worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. In de verzendmail staat informatie voor het ophalen van de bestelling.
LET OP: Het is niet mogelijk om contant of met pin te betalen, je dient eerst een order via de website te plaatsen voordat je de bestelling kunt afhalen!

Ettitude.nl © 2020